Helhetslösningar i tråd, plåt och rör samt legoproduktion i både mindre och större serier. Vi är den flexibla och smidiga samarbetspartnern.

Grahnabs historia började 1992, då Tomas Grahn köpte Allan Ahlgrens verksamhet och mångårig produktion av råttfällor i Marieholm utanför Hillerstorp. Allan Ahlgren hade drivit sitt företag sedan 1930-talet, och var välkänd fabrikör i bygden. Sedan dess har Tomas, och hans fru Anna Grahn, utvecklat företaget till att idag omfatta ett flertal tjänster och produkter. Fortfarande finns råttfällor och fångstredskap i sortimentet. Därutöver har företaget växt med nya tjänster, legotillverkning och olika produkter för slutkund.

– Ett brett sortment av legotillverkare för tråd- rör- och plåtprodukter. Företaget har kommit att specialisera sig på inredningar för butiker, och exempelvis Hennes & Mauritz. – Vi har kompetens i robot- och tigsvetsning, men även mer detaljerad och specifik handsvetsning.

Fällor, staket och cykelställ är några av våra egna produkter. Vi kan också leverera stativ, hyllor, ryggavelplåtar, konfektionsbågar, spjutskenor och spjut.

Telefon: 0370-332480
Mail: info@grahnab.se

Besöksadress:
Glimmervägen 6
33532 GNOSJÖ